Tuesday, January 14, 2014

Salam semua....

Terima kasih kepada yang sudi lihat & baca blog saya nie....maaf la dah lama tak update....jual tudung & shawl pun, lama dah tak active.....maklumlah...masa ngn kluarga lebih diutamkan....kali saya nk sharekan pada yang berminat......pernah dgr PRETZEL....mungkin ramai yang dah makan...memang sedap....ia adalah salah satu kudapan.....ye la..kan...kadang2 kat office tue mesti nk kudap2 cikit2 kan....hahaha....sambil buat keje....sekali makan mst tak puas...asyik nk mengunyah...je.....habis la.....jom kita tgk picture yang ada....hahaha...





Sekali tgk....mesti telan air liur...mmg terbaik....warna-warna tue lg..la....mmg menarik.....Budak2 pun akan suka....Terdapat 7 jenis flavour yang boleh menjadi pilihan anda. (Choclate / Strawberry / Butterscootch / Honey Dew / Blackcurrent / Orange / Lemon) Klau nak order yang campur2 pun leh......Harga pun mmg berbaloi sggttttttt.........untuk standard saiz ada 47pcs (RM 27.00) dan Tub yang besar ada 180pcs  +++ (RM 70.00)...Selain daripada itu....PRETZEL nie juga boleh dibuat sebagai doorgift....cm kenduri kawin.....buat birthday anak.....buat kenduri qiqah ke......tak payah fikir susah2.....nie cth picture 



Comelkan..... so sweet....mesti budak2 suka...excited tgk........klu nak order PRETZEL.....and decorator tue anda buat ....sendiri ok apa....and satu lg.....

MINI STICK PRETZEL 



Ha......yg nie...mmg terbaik gak.....klu budak2 suka.....apa tah...lagi kita org yang dewasa nie....hahaha.... Untuk stick pretzel dengan rasa Almond / Strawberi Oreo & Rainbow Choclate & satu lagi nie....ada la product yang terbaru 


REQUISIMO CHOCOLATE BARS

100% mengunakan coklat yang bermutu tinggi bagi menjaga kualiti rasa serta campuran badam dan krismis... 


* So siapa yang berminat boleh la...order.....sms/kol : Ina 017 2304571 after 5pm  whatsapp/pm 9pg - 9mlm.....sekali order pasti nak lagi........

No comments:

Post a Comment

Tilam Geboooo

TILAM GEBOOOOO empuk dan terlajak murah. Anda pasti akan rasakan perbezaan tidur dengan tilam kami... AMARAN...‼️ Patikan kunci jam sebel...