Friday, April 28, 2017

Tilam Geboooo

TILAM GEBOOOOO empuk dan terlajak murah. Anda pasti akan rasakan perbezaan tidur dengan tilam kami...


AMARAN...‼️
Patikan kunci jam sebelum tidur 🕔🕔


♥️ Isian campuran kekabu dan kaps yang lembut, sejuk dan selesa....

♥️ Fabrik cotton yang sejuk
♥️ Tebal 6-7 INCI tetapi ringan
♥️ Sangat mudah dikemas....hanya gulung dan lipat (sesuai untuk ruang sempit)

♥️ Sesuai dipakai dengan katil @ tanpa katil

ANDA BERMINAT?????

❉ TILAM QUEEN RM 110.00 + postage RM 35.00

❉ TILAM SINGLE RM 80.00 + postage RM 24.00

PAKEJ LEBIH JIMAT:

❉ TILAM QUEEN + 2 BANTAL KEPALA + 1 BANTAL PELUK (RM 150.00 + 

    postage RM 35.00)

❉ TILAM SINGLE + 1 BANTAL KEPALA + 1 BANTAL PELUK (RM 110.00 + 
    postage RM 35.00)

Terdapat 4 Warna:
❆ HIJAU
❆ PURPLE

❆ MAROON
❆ BIRU

NAK ORDER????
Whatsapp/SMS me now...0172304571











Tuesday, April 25, 2017

Tilam Baby -100% Kekabu

Salam semua....

Ha Mommy2 yang tengah pragnent mesti mencari tilam untuk new born kan.....ada sesetengah mommy2 nie suka cari tilam baby yang isiannya kekabu.....BETUL TAK?...
Sebab apa ye?......tahan lama (boleh simpan untuk next baby la...)..tak panas.....tak berhabuk....
Jom dapatkan pelbagai pilihan set tilam baby kekabu kami. Harga pun murah serta berkualiti adalah keutamaan kami. Terdapat pelbagai corak yg menarik utk baby boy & girl....
Ha...nak dijadikan sebagai hadiah untuk melawat kawan2 yang baru dapat baby pun sesuai gak.....

Tilam baby nie...100% kekabu ye.....

Harga: RM 85.00 (tak termasuk postage ye)....
COD only ampang ok.....
Berminat jom Whatsaaap 0172304571....sementara stock masih ada nie....












Bantal -100% Kekabu

As salam....

Jom beli bantal KEKABU ASLI 100%

Sblm nie ramai yg dok jual bantal hotel....😊😊😊 tp saya tak jual bantal hotel ye....saya jual bantal kekabu 100%...tiada campuran...siapa ada bantal kekabu kat rumah 🙋🙋🙋🙋 best tak?...pasti lena tdor anda dibuai mimpi......tahan lama...mmg terbaik la & pasti berbaloi.....
Harga Bantal Kekabu
* Terdapat 3 saiz :
King - rm 38
Queen -rm 30
Single -rm 25
* Design only polkadot 
Harga Bantal Peluk
* Rm 25
* Harga tak termasuk kos penghantaran ye..😊😊😊😊
* COD only ampang
* Berminat WhatsApp 0172304571



Tuesday, January 14, 2014

Salam semua....

Terima kasih kepada yang sudi lihat & baca blog saya nie....maaf la dah lama tak update....jual tudung & shawl pun, lama dah tak active.....maklumlah...masa ngn kluarga lebih diutamkan....kali saya nk sharekan pada yang berminat......pernah dgr PRETZEL....mungkin ramai yang dah makan...memang sedap....ia adalah salah satu kudapan.....ye la..kan...kadang2 kat office tue mesti nk kudap2 cikit2 kan....hahaha....sambil buat keje....sekali makan mst tak puas...asyik nk mengunyah...je.....habis la.....jom kita tgk picture yang ada....hahaha...





Sekali tgk....mesti telan air liur...mmg terbaik....warna-warna tue lg..la....mmg menarik.....Budak2 pun akan suka....Terdapat 7 jenis flavour yang boleh menjadi pilihan anda. (Choclate / Strawberry / Butterscootch / Honey Dew / Blackcurrent / Orange / Lemon) Klau nak order yang campur2 pun leh......Harga pun mmg berbaloi sggttttttt.........untuk standard saiz ada 47pcs (RM 27.00) dan Tub yang besar ada 180pcs  +++ (RM 70.00)...Selain daripada itu....PRETZEL nie juga boleh dibuat sebagai doorgift....cm kenduri kawin.....buat birthday anak.....buat kenduri qiqah ke......tak payah fikir susah2.....nie cth picture 



Comelkan..... so sweet....mesti budak2 suka...excited tgk........klu nak order PRETZEL.....and decorator tue anda buat ....sendiri ok apa....and satu lg.....

MINI STICK PRETZEL 



Ha......yg nie...mmg terbaik gak.....klu budak2 suka.....apa tah...lagi kita org yang dewasa nie....hahaha.... Untuk stick pretzel dengan rasa Almond / Strawberi Oreo & Rainbow Choclate & satu lagi nie....ada la product yang terbaru 


REQUISIMO CHOCOLATE BARS

100% mengunakan coklat yang bermutu tinggi bagi menjaga kualiti rasa serta campuran badam dan krismis... 


* So siapa yang berminat boleh la...order.....sms/kol : Ina 017 2304571 after 5pm  whatsapp/pm 9pg - 9mlm.....sekali order pasti nak lagi........

Tuesday, July 12, 2011

CLEARANCE STOCK...

Salam...aii semua...Abharina Wardrobe wat CLEARANCE STOCK...ada lebih kurang 40 item...ada syria, shawl & tudung awning....so jom tgk2 mana yg berkenan...cepat2 sms k...klu ada yg berminat...jgn terlambat...ye..

(Tak Termasuk Postage) 


RM : 25.00
RM : 25.00
RM : 25.00
RM : 13.00
~SOLD OUT~
RM : 15.00
RM : 10.00
RM : 13.00
 ~SOLD OUT~
RM : 10.00
RM : 15.00
RM : 15.00
 ~SOLD OUT~
RM : 15.00
RM : 10.00
RM : 10.00
 ~SOLD OUT~
RM : 10.00
RM : 10.00
 ~SOLD OUT~
RM : 10.00
RM : 10.00
RM : 15.00
RM : 25.00
RM : 15.00
~SOLD OUT~
RM : 13.00
~SOLD OUT~
RM : 13.00
~SOLD OUT~
RM : 25.00
RM : 25.00
RM : 15.00
RM : 15.00
RM : 13.00
~SOLD OUT~
RM : 13.00
RM : 13.00
RM : 13.00
RM : 13.00
RM : 13.00
RM : 13.00
RM : 13.00
RM : 13.00
RM : 13.00
RM : 13.00
                                                                              RM : 13.00
RM : 13.00
~SOLD OUT~
RM : 13.00
~SOLD OUT~ 

Tilam Geboooo

TILAM GEBOOOOO empuk dan terlajak murah. Anda pasti akan rasakan perbezaan tidur dengan tilam kami... AMARAN...‼️ Patikan kunci jam sebel...