BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS

Nuffnang

Tuesday, January 14, 2014

Salam semua....

Terima kasih kepada yang sudi lihat & baca blog saya nie....maaf la dah lama tak update....jual tudung & shawl pun, lama dah tak active.....maklumlah...masa ngn kluarga lebih diutamkan....kali saya nk sharekan pada yang berminat......pernah dgr PRETZEL....mungkin ramai yang dah makan...memang sedap....ia adalah salah satu kudapan.....ye la..kan...kadang2 kat office tue mesti nk kudap2 cikit2 kan....hahaha....sambil buat keje....sekali makan mst tak puas...asyik nk mengunyah...je.....habis la.....jom kita tgk picture yang ada....hahaha...





Sekali tgk....mesti telan air liur...mmg terbaik....warna-warna tue lg..la....mmg menarik.....Budak2 pun akan suka....Terdapat 7 jenis flavour yang boleh menjadi pilihan anda. (Choclate / Strawberry / Butterscootch / Honey Dew / Blackcurrent / Orange / Lemon) Klau nak order yang campur2 pun leh......Harga pun mmg berbaloi sggttttttt.........untuk standard saiz ada 47pcs (RM 27.00) dan Tub yang besar ada 180pcs  +++ (RM 70.00)...Selain daripada itu....PRETZEL nie juga boleh dibuat sebagai doorgift....cm kenduri kawin.....buat birthday anak.....buat kenduri qiqah ke......tak payah fikir susah2.....nie cth picture 



Comelkan..... so sweet....mesti budak2 suka...excited tgk........klu nak order PRETZEL.....and decorator tue anda buat ....sendiri ok apa....and satu lg.....

MINI STICK PRETZEL 



Ha......yg nie...mmg terbaik gak.....klu budak2 suka.....apa tah...lagi kita org yang dewasa nie....hahaha.... Untuk stick pretzel dengan rasa Almond / Strawberi Oreo & Rainbow Choclate & satu lagi nie....ada la product yang terbaru 


REQUISIMO CHOCOLATE BARS

100% mengunakan coklat yang bermutu tinggi bagi menjaga kualiti rasa serta campuran badam dan krismis... 


* So siapa yang berminat boleh la...order.....sms/kol : Ina 017 2304571 after 5pm  whatsapp/pm 9pg - 9mlm.....sekali order pasti nak lagi........

Wednesday, April 10, 2013

Lamanya tak on blog...........

Salam semua...

rasanya dah 2 tahun tak buka blog....lamanya..heheh...ukan apa tak de masa...stock tudung & shawl pun dah lama tak ambil....sibuk ngn kerja & pregnant la....masa tue....time pregnant dah la tak terlarat....malas semuanya ada....first pregnant...tp al-hamdulilah tak de masalah....pening2 & loya2.....smpai la bersalin...04.08.12...lahirlah putera sulung kami...namanya Kawthar Tharwat....mesti org kata pelik sikit namanya kan....hahaha...abahnya yg cari.....dah ada anak lg la....tak de masa...menguruskan anak & kerja...la....kerja dah la jauh....dok subang kerja ampang....berulang la..tiap2 hari....pagi sblum kul 7...dah kena kluar rumah....balik kul 7 baru smpai...tue belum time hujan hahaha..gamaknya kul 8 lbih baru sampai....klu samapai.....al-hamdulilah skrg putera saya dah 8 bulan.....besar dah kan.....dah nak pandai memanjat......kenalah bnykkan prhatian......hehehe...& al-hamdulilah saya masih BF kan baby saya....rezeki allah berikan.....ok la....sy ada kerja cikit....nie ada picture baby saya....utk tatapan...semua....hehehe...

















Tuesday, July 12, 2011

CLEARANCE STOCK...

Salam...aii semua...Abharina Wardrobe wat CLEARANCE STOCK...ada lebih kurang 40 item...ada syria, shawl & tudung awning....so jom tgk2 mana yg berkenan...cepat2 sms k...klu ada yg berminat...jgn terlambat...ye..

(Tak Termasuk Postage) 


RM : 25.00
RM : 25.00
RM : 25.00
RM : 13.00
~SOLD OUT~
RM : 15.00
RM : 10.00
RM : 13.00
 ~SOLD OUT~
RM : 10.00
RM : 15.00
RM : 15.00
 ~SOLD OUT~
RM : 15.00
RM : 10.00
RM : 10.00
 ~SOLD OUT~
RM : 10.00
RM : 10.00
 ~SOLD OUT~
RM : 10.00
RM : 10.00
RM : 15.00
RM : 25.00
RM : 15.00
~SOLD OUT~
RM : 13.00
~SOLD OUT~
RM : 13.00
~SOLD OUT~
RM : 25.00
RM : 25.00
RM : 15.00
RM : 15.00
RM : 13.00
~SOLD OUT~
RM : 13.00
RM : 13.00
RM : 13.00
RM : 13.00
RM : 13.00
RM : 13.00
RM : 13.00
RM : 13.00
RM : 13.00
RM : 13.00
                                                                              RM : 13.00
RM : 13.00
~SOLD OUT~
RM : 13.00
~SOLD OUT~